Jana Háteová

Pokud chcete brigádu, tak firma Selvintech se postará o to, abyste dostali několik krásných možností, jak využít svůj potenciál a vyrobit nádherné ozdoby přesně na míru dle návodu. Ze začátku to bude třeba trvat déle, než se to všechno naučíte, ale potom to už bude pro vás hračka a čas, který strávíte výrobou, bude opravdu kratší a tím pádem si vyděláte i více peněz. Funguje to tak, že vám pošleme materiál, návody a všechny informace. Vy vyrobíte ozdoby a pak nám nepošlete na kontrolu a my vám pak řekneme, jestli to je dobré nebo ne. Když ano, tak dostanete peníze, když ne, tak to budete muset předělat, ale ve většině případů je to všechno v pořádku a jakmile se to všechno naučíte a dostanete ten správný rytmus, tak to všechno dopadne dobře. Pokud chcete zkusit brigádu, tak kontaktujte osobu jménem Jana Háteová, která vám všechno vysvětlí a řekne další postupy.

vánoční stromek

Brigáda pro maminky na mateřské

Pokud plánujete mateřskou dovolenou, tak budete mít jistě čas, než se miminko narodí. Zejména, když jste třeba na rizikovém, tak je dobré si nějakou korunku přivydělat nebo třeba případně, když se miminko narodí, tak když bude spinkat, tak vy můžete tvořit ozdoby, ze kterých budete mít penízky navíc, za které můžete koupit nějaký dárek vašemu děťátku nebo vám to finančně pomůže pro vaši rodinu. Je to práce zábavná, která se hodí také pro seniory, kteří rádi tvoří.

vánoční dekorace

  • Můžete to říct své babičce, která má hodně času a často se třeba nudí, tak takhle si vydělá korunky a navíc ji to bude bavit a bude mít pocit, že něco dělá a pomáhá někomu. Jedná se o ruční výrobu ozdob, které se pak dále prodávají. Je důležité, aby to byla ruční práce, proto je důležité, abyste se všechno správně naučili, což nějakou chvilku potrvá, ale když to zvládnete, tak se budete mít dobře.
  • Je nutné složit počáteční investici za seriál, ale to slouží jako krytí pro firmu, protože se osobně nebudete setkávat, ale vždy dostanete balíček s materiálem a pak to pošlete nazpět.

You Might Also Like