Krásné šaty dělají krásnou nevěstu

Každá nevěsta chce být ve svůj velký svatební den tou nejkrásnější ženou pod sluncem. A k tomu velkou měrou přispěje výběr těch pravých svatebních šatů, které podtrhnou přednosti konkrétní ženy, decentně skryjí její případné nedostatky, a budou jí maximálně slušet. Každá žena je jiná a má jiné nároky i vkus – na trhu je proto přirozeně pestrá škála modelů, ze kterých můžete vybírat a je jisté, že dříve či později ty pravé šaty najdete. Ať už jste milovnicí jednoduchých střihů, bohatého zdobení, velkých nadýchaných sukní anebo naopak hledáte něco prostého a minimalistického, tak si jistě vyberete. Nicméně vězte, že ani ty nejkrásnější šaty pod sluncem nemusí stát stovky tisíc korun, ba ani desítky tisíc. Ten nejlepší dojem můžete udělat dokonce i v šatech z konfekce za několik stovek, pokud si je dobře vyberete.

korzet

Každopádně není potřeba šetřit na své svatební výbavě za každou cenu a strávit veškerý volný čas procházením katalogů i obchodů. Krásné šaty, které budou mít i vstřícnou cenu, si můžete půjčit. A když zamíříte do kvalitního butiku s dobrou pověstí, který je ještě ke všemu dobře zásobený, pak budete moci v půjčovně svatebních šatů Praha volit z desítek nádherných modelů za přijatelnou cenu.

Žena, která chce ve zvolených šatech zazářit, by měla mít na paměti několik jednoduchých pravidel, které platí i pro výběr šatů svatebních:
V každém případě je nezbytné zvolit dobře padnoucí střih, který bude vaší postavě lichotit. Nikde nesmí nic přebývat ani chybět, a to platí nejen o látce, ale také třeba o prohřešcích v podobě přetékajících tukových polštářů anebo chybějící výplně dekoltu.

šaty svatební

Vždy je také třeba zvolit barvu, která vám lichotí. Na světě není jen bílá, ale třeba také šampaňská anebo smetanová. A pokud náhodou víte, že vám ani jeden z bílých odstínů nesluší, sáhněte po jiné barvě.
A to hlavní pravidlo zní – ve zvolených šatech se musíte dobře cítit!

You Might Also Like